VIND STINE A SMYKKER / GIVEAWAY

GESTUZ BLAZER / MIN NYE FORÅRSJAKKE

Gestuz blazer

Blazer fra Gestuz / Jeans fra H&M / Bluse fra H&M (andet print)

Jeg har længe ledt efter den perfekte forårsjakke, og det har altså ikke været en helt nem opgave i år. Jeg køber ikke nye jakker hvert år, men i år har jeg virkelig følt et behov for at købe en ny forårsjakke, som matcher den stil, jeg kan mærke, at jeg er begyndt at foretrække. I lang tid har jeg været fuldstændigt obsessed med farver og print – og det er jeg til en vis grad stadig – MEN jeg er efterhånden bare blevet glad for at kombinere farver og print med nogle mere neutrale og nedtonede items. Derudover føler jeg også, at min stil er begyndt at søge tilbage til lidt mere “business” stil, som den faktisk også var engang. Min stil har været igennem nogle forskellige faser. Ikke noget vildt eller specielt, men jeg har helt sikkert forsøgt at finde min stil i en længere periode, og sådan fortsætter det måske stadig. Who knows. I hvert fald er jeg som sagt blevet glad for et lidt mere struktureret look kombineret med nogle lækre farver og print. Mit outfit fra i dag indrammer faktisk det hele ret fint.

Nå, men tilbage til at finde den perfekte forårsjakke. Jeg har som sagt været på udkig længe, og jeg havde bare svært ved at finde en jakke, som ville passe til alle de finurlige outfits, jeg nogle gange kan finde på at strikke sammen. Lige som jeg var ved at give op, stødte jeg på denne blazer i Salling i Aalborg fra Gestuz, og det var kærlighed ved første blik. Nu har jeg endda også fundet ud af, at der er matchende bukser dertil, så dem har jeg selvfølgelig også klikket hjem.

Find de matchende bukser fra Gestuz her.

Gestuz blazer

Gestuz blazer

Gestuz blazer


Læs også: H&M forårs favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND STINE A SMYKKER / GIVEAWAY