WEBSHOP FAVORITTER

FLYTNING, RENOVERING & OPMAGASINERING

Annonce om opmagasinering

Opmagasinering

Opmagasinering

Jeg har skrevet lidt om vores nye (gamle) hus og renoveringen heraf på bloggen. Dog sidder jeg tilbage og tænker, at jeg overhovedet ikke har skrevet nok om det i forhold til, hvor stor en del af mit liv det er. Vi brugte jo næsten et halvt år på at renovere husets stueetage. Vi mangler stadig renovering af kælderen og tilbygning på et tidspunkt. Lige nu er vi ved at færdiggøre de sidste ting på stueetagen, og så regner vi med, at kælderrenoveringen starter her til efterår/vinter.

Men det her indlæg skal handle om, hvordan vores flytning gik. For det var faktisk meget kompliceret, og flytningen tog meget længere tid end planlagt. Før vi købte hus, boede vi i en lejlighed i Aalborg. En skøn lejlighed, som vi var så glade for at bo i. Men vi var klar til at tage det næste skridt i vores liv, og derfor begyndte vi at kigge på ejerlejlighed og hus. Heldigvis indså vi, at det ville være den bedste løsning at købe et hus. Det var en lang proces at kigge efter ejerlejlighed, og derfor blev vi også mere og mere klar til at flytte i hus, som processen skred frem. Vi endte faktisk kun med at kigge på ét rækkehus og ét andet hus, før vi købte vores hus. Det var lidt en vild beslutning, da vi jo ikke havde set så mange andre huse, og derfor havde vi ikke så meget at sammenligne med. MEN følelsen var helt rigtig ved det her hus, og det havde den helt rigtige beliggenhed. Så det skulle være vores, og det blev det!

Fra lejlighed til hus

Vi skrev under på købsaftalen i januar 2020 og overtog huset 1. februar. Og så startede renoveringen. På det tidspunkt boede vi stadig i lejligheden. Derfor måtte vi lægge en plan for, hvornår lejligheden skulle opsiges. Her endte vi med at være liiiidt for optimistiske og opsagde lejligheden til 15. maj. Derfor endte vi med at skulle flytte hjem til mine forældre, indtil vi kunne flytte ud i huset. Vi er i øvrigt vildt taknemmelige for, at begge vores familier tilbød, at vi kunne bo hos dem.

Men så opstod der et mindre problem. Alle vores møbler og ting fra lejligheden kunne ikke flyttes ud i huset, fordi renoveringen var i gang, og huset var helt råt. Det var umuligt at opbevare møbler, tøj eller andre ting i huset på det tidspunkt. Derfor besluttede vi os for at opmagasinere alle vores ting og møbler, mens vi boede hos mine forældre.

Så hvis du står i samme situation, så får du hermed min anbefaling: Lej et opbevaringsrum, hvor du får privatopbevaring. Det var så god en beslutning for os. Det betød, at vi flyttede vores ting fra lejligheden over i et rum med sikker opbevaring. Det gjorde vores flytning til en rar oplevelse, da vi ikke skulle bekymre os om alle de ting, mens vi renoverede. Vi lejede en gratis trailer – både da vi flyttede tingene til opbevaringsrummet, og da vi flyttede tingene derfra og ud i huset.

Hvis du bor på Sjælland, kan du blandt andet opmagasinere dine ting hos Pelican Self Storage. Det er et opbevaringscenter, hvor du kan opbevare dine ting sikkert. Du kan købe flyttekasser og få gratis leje af trailer. Det er altså så vigtigt under en flytning. Opmagasinering af vores ting hjalp os i hvert fald, da der ikke ville være plads til opbevaring hos mine forældre. Læs mere om pelican storage opmagasinering, hvis du mangler plads til at opbevare dine ting. Du kan også bruge opmagasinering hos et opbevaringscenter, hvis du mangler ekstra kælderplads, bor i en lille lejlighed eller i mange andre situationer.

Vi havde lejet vores opbevaringsrum i en bestemt periode, og da den udløb, kunne vi flytte alle vores ting ud i vores hus. Nogle få møbler kom op på stueetagen, og resten blev opbevaret i vores kælder, indtil vi kunne flytte ind.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVORITTER