JEG OVERVEJER AT KØBE...

FÅ FLOTTE NEGLE I OP TIL TRE UGER

img_5844-kopi

img_5848-kopi

Indeholder reklamelinks

Jeg har skrevet om disse negleprodukter før, men de er simpelthen bare for gode til ikke at nævne igen – og så har jeg også fået lidt nye farver til samlingen. Jeg har forsøgt mig med almindelig neglelak utallige gange, men det virker bare ikke for mig. Jeg hader virkelig at skulle påføre nyt lak hver anden dag, fordi det krakelerer med det samme. Derfor bruger jeg nu L.A.Q Shield, som er en gellack, og som holder i op til tre uger. Det er en absolut lifesaver – og så er det virkelig let at lave negle selv med de her produkter. Derudover sparer du også en formue i længden frem for at gå på salon og få lavet negle. Lige nu er mine yndlingsfarver Royalty, Faith og Silky Nude.

I skrivende stund har jeg Royalty på, og den er simpelthen bare så fin på neglene. Den er en lille smule lysere og mere blå på neglene, end den fremstår i indpakningen. Silky Nude er den perfekte nude farve, som skal have 3-4 lag for at bygge farven ordentligt op. Hvis du er interesseret i at prøve L.A.Q Shield, skal du bare have en UV-lampe, Prepare, Take it off, Top Coat, Base Coat og en farve.

Kunne I tænke jer en uddybet guide til, hvordan jeg bruger L.A.Q Shield? Og er der nogle af jer, der har erfaringer med det?

2 Kommentarer

 • Ihh det burde man næsten prøve. Jeg går stort set aldrig med neglelak bare fordi jeg synes det er så irreterrende at det krakelere så hurtigt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Sådan havde jeg det også med neglelak – og jeg har ikke brugt neglelak siden at jeg har købt L.A.Q! Det holder simpelthen så godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG OVERVEJER AT KØBE...