Favoritter fra Hunkemöller

Reklame for Hunkemöller

Badetøj, BH’er uden bøjle og bæredygtige produkter

Grå træningstop / Grå træningstights / Stribet bikinitop / Stribet bikiniunderdel / Sort BH uden bøje / Hudfarvet BH uden bøjle / Badedragt med prikker

I har utallige gange hørt mig plapre løs om Hunkemöller og alle deres lækre og behagelige produkter. Som jeg har nævnt før, har jeg været kæmpe tilhænger af brandet i mange år og har altid haft mange styles derfra i min garderobe. Mine seneste køb er de to BH’er uden bøjle. De er himmelske at have på! Jeg har efterhånden fundet ud af, at livet simpelthen er for kort til at være utilpas. Det starter fra inderste lag. Derfor er jeg meget opmærksom på at klæde mig i behageligt tøj. Udover at være behagelige er de fuldstændigt uundværlige i din garderobe. Den sorte BH uden bøjle er perfekt under mørkt tøj, og den hudfarvede er din bedste ven, hvis du har en lys bluse på. Mange begår faktisk den “fejl” at tage en hvid BH under en hvid bluse, men det er faktisk meget bedre at vælge en hudfarvet BH, som går i ét med din hud.

Udover de behagelige BH’er har Hunkemöller også et vildt fint udvalg af badetøj – både bikinier og badedragter. Jeg er faldet pladask for den stribede bikini og den prikkede badedragt. Nøøj, hvor ville jeg elske at tulle rundt i dem til sommer.

Læs også: H&M favoritter / Hør & bomuld

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGBOG I BILLEDER