NA-KD FAVORITTER OG GODE RABATTER

EVENT + LÆKRE GOODIES

stine goya

stine goya

stine goya

stine goya

Jeg har for nylig været til det fineste og lækreste event i Butik Blossom sammen med Aalborg Bloggers. Jeg vil fortælle mere om selve eventet i et seperat indlæg, hvor jeg også vil vise jer et par billeder af butikken – og det kan I godt glæde jer til! Til eventet fik jeg blandt andet disse fine accessories fra Stine Goya og Stine A med hjem, og jeg glæder mig SÅ afsindigt meget til at style dem. Jeg elsker især vedhænget, hvor der står “Girl Power”. Stine Goya silketørklædet skal formentligt bindes på en af mine tasker, hvor det vil pynte rigtig fint.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NA-KD FAVORITTER OG GODE RABATTER