EFTERÅRSGUIDE: LOUNGE WEAR

EVENT I KØBENHAVN OG COMFY OUTFIT

Reklamelinks: Strik fra Mango (lignende) / Bukser fra Gina Tricot / Taske fra Nunoo

Hej piger. I weekenden var jeg i København med nogle af mine skønneste veninder. Vi har shoppet, spist på cafeer, besøgt PR-bureau og været til event. Hele turen var faktisk planlagt omkring eventet, som vi var til i lørdags. Vi var inviteret af Go Traveling International, som havde stablet et rigtig hyggeligt event på benene. Til eventet havde de inviteret en masse rejsebureauer, hoteller og “influenter”. Jeg bryder mig ikke så meget om ordet “influent”, men det er en helt anden snak. Vi skulle speed-date hinanden, og vi fik derfor muligheden for at netværke med en masse spændende mennesker og rejsebureauer, som holder til rundt omkring i hele verden. Jeg var afsted med mine veninder, Elisabeth og Lena, og efter eventet nød vi en god burger og en kop kaffe på en café i nærheden af eventet. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået muligheden for at netværke med mennesker og virksomheder, og det har lært mig så utroligt meget. Det er fedt at presse sig selv ud i situationer, hvor man måske er lidt usikker men får vendt det til en god ting. Jeg har i hvert fald udviklet mig rigtig meget som person, efter jeg har startet min blog.


Læs også: Efterårsguide: Lounge wear

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSGUIDE: LOUNGE WEAR