EVENT + LÆKRE GOODIES

EVENT HOS BUTIK BLOSSOM

butik blossom

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, hvor jeg viste nogle vanvittig fine ting fra Stine Goya og Stine A, så har jeg været til event i Butik Blossom med Aalborg Bloggers. Det var simpelthen det fineste og mest gennemførte event nogensinde. Butikken var virkelig bedre, end jeg overhovedet kunne forestille mig. Indretningen, stemningen og hele historien bag butikken var bare så fin! Butikken ligger i Nibe, og den er ejet af Trine Kær, som åbnede den for ca. 5 år siden – og man må sige, at hun har gjort et fantastisk stykke arbejde!

De forhandler de lækreste mærker i alle prisklasser, og jeg vil vove at påstå, at der er noget for enhver smag. Med det lækre udvalg af tøj og interiør og de sødeste medarbejder er det næsten umuligt at tage derfra uden at have købt noget. Butikken og medarbejderne er i sig selv så helt igennem inspirerende.

butik blossom

butik blossom

Eventet startede med en fin præsentation af Trine, som ejer butikken, hvor vi fik et glas hvidvin og lidt lækre snacks. Derefter fik vi en rundtur i butikken og i webshoppen, hvilket var vildt inspirerende. Man får helt selv lyst til selv at åbne en butik og starte en webshop, men det er vel næsten alle pigers drøm. Derefter fik vi vildt lækker mad fra Eat Low, som ligger i Aalborg, og jeg har virkelig cravet det lige siden! Det kan helt sikkert anbefales. Jeg kom dog heller ikke helt tomhændet hjem fra eventet. Vi fik den fineste goodiebag, og så kunne jeg heller ikke stå for den lyserøde kimono fra Sissel Edelbo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT + LÆKRE GOODIES