HOW TO WEAR MORE COLOR

ET STORT UNDSKYLD TIL JER

Jeg har gået i et par dage og overvejet, om jeg skulle skrive det her indlæg eller ej, men jeg har bestemt mig for at gøre det. Jeg føler nemlig, at jeg skylder jer lidt af en undskyldning. En del af jer er nok blevet bekendte med den kampagne, som stort set alle bloggere hos BD kører i øjeblikket, hvor I kan vinde en rejse til Maldiverne. Den kampagne blev jeg naturligvis også tilbudt, og så uerfaren som jeg er, sagde jeg ja til kampagnen.

Her sker så min fejl. Jeg spurgte ikke nok ind til kampagnen, da jeg selvfølgelig stoler på Bloggers Delight, som administrerer mine kampagneaftaler. Jeg tænkte bare med det samme, at jeg selvfølgelig gerne vil give jer muligheden for at vinde en rejse til Maldiverne. I denne kampagne ville jeg tjene 7,5 kroner pr. tilmelding til konkurrencen. Naturligvis gik jeg selv ind for at deltage i konkurrencen, fordi jeg gerne ville se, hvad jeg tilbød jer at deltage i, og hvad kravene til tilmelding helt specifikt var.

Herefter modtog jeg en enkelt sms og en mail, og så var jeg tilmeldt. Derefter tænkte jeg, at det var en nem og sikker tilmelding, og at der ikke var noget “dårligt” i det. Derfor postede jeg om konkurrencen på mine forskellige platforme, og den lå der i godt en halv til en hel dag, hvorefter jeg inden for meget kort tid blev ringet op af tre telefonsælgere. Der blev jeg faktisk lidt sur. Jeg blev ringet op af tre forskellige teleselskaber, som alle sagde og spurgte om det samme. Der gik det op for mig, at jeg havde sagt ja til, at jeg måtte blive kontaktet pr. telefon og mail af et hav af virksomheder. Og det betød også, at en del af jer havde sagt ja til det samme.

Jeg slettede derfor alt om konkurrencen på mine platforme for at forhindre andre i at deltage gennem mit link. Jeg vil ikke tjene penge på, at mine følgere bliver spammet med mails og telefonopkald hver eneste dag. Jeg er godt klar over, at det er min fejl ikke at tjekke, hvilke vilkår man “skriver under på”. Selvfølgelig er det også op til alle, der vælger at deltage i konkurrencen, at undersøge hvad de deltager i. Uanset hvad er det bare ikke et grundlag, jeg vil tjene penge på. Jeg er meget selektiv med kampagner og samarbejdsaftaler, da jeg vil kunne stå inde for, hvad jeg deler med jer. Derfor føles det som lidt af et nederlag at have delt en kampagne med jer, som jeg ved, at nogle af jer har deltaget i, når jeg ikke kan stå inde for den.

Det er en kæmpe fejl fra min side, og derfor vil jeg sige undskyld til de af jer, der har deltaget i konkurrencen gennem mig. Det har helt klart været en lærestreg for mig, så jeg ved, at jeg skal være lidt mere skeptisk i fremtiden. Der skal ikke være nogle “skjulte” konsekvenser eller intentioner bag de kampagner, som jeg kommer til at lave. Det har aldrig været meningen, og jeg håber, at I bliver ved med at følge med og have troværdighed til de ting, jeg deler med jer. Derfor vil jeg også fraråde jer at deltage i kampagnen, fordi jeg ved, at mange bloggere fortsætter med at køre den, selvom de godt kender til konsekvenserne. Hvis I er ligeglade med at blive spammet med telefonopkald og mails, så står der selvfølgelig intet i vejen for at deltage.

Knus,

Line


Læs også: Saved Items

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO WEAR MORE COLOR