MINE SAVED ITEMS

EKSAMENSSTRESS OG WEEKENDTUR

faerdig2-kopi-4

Reklamelink: Lignende T-shirt fra Gina Tricot HER

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg lige pt. er ret presset med mine eksaminer. Det har jeg også berørt lidt i mit indlæg om hverdagsbekendelser og bloggen. Jeg skriver projekt med en gruppe, og vi skal aflevere fredag i denne uge. Derfor går dagene primært med at finjustere og rette vores projekt. Det er nogle lange dage.. Derudover har T også eksaminer, og vi begge arbejder også ved siden af studiet. Det er ikke meget, vi ser til hinanden, og jeg hader det. Jeg savner ham i hverdagen, men vi er jo nødt til at få tingene til at hænge sammen. Så nyder vi bare vores stunder sammen i fulde drag! Vi er heller ikke kommet helt i julestemning endnu. Der er pyntet op til jul i lejligheden, men vores fokus er bare så meget på eksaminer, at vi til tider glemmer at “jule-hygge” lidt. Og dog – slik bliver der ski’ egentligt spist nok af, så lidt julehygge er der da tid til!

Pga. den lange eksamensperiode har vi valgt at tage en weekendtur til Gøteborg i slutningen af januar. Vi gjorde det samme i år, og det var lækkert! Vi nyder at tage nogle mindre kæresteture engang imellem for at kunne fokusere ordentligt på arbejde og studie til daglig. Det er rart at komme væk og nyde hinandens selskab og bare slappe helt af.

Har I været i Gøteborg, og har I nogle gode tips til hyggelige ting at lave eller gode steder at spise?

Læs også: Tanker inden mit første event

2 Kommentarer

  • Årh ja Decemeber er fantastisk, men medfører virkelig også meget pres på studiet. Håber det hele kommer til at gå rigtig godt ☺️ Og hvor skønt med sådan en tur – uden tvivl fortjent efter sådan en omgang eksaminer ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SAVED ITEMS