WEBSHOP FAVORITTER

EFTERÅRSGUIDE: LOUNGE WEAR

Reklamelinks: 1. Lyserød trøje 2. Grå bukser 3. Kort beige cardigan 4. Hvid top 5. Lyserødt sæt
6. Lyserøde sokker 7. Beige strik 8. Lyserød top 9. Beige trøje 10. Lang beige cardigan

Hej piger. I denne omgangs “Efterårsguide” skal vi kigge lidt på lounge wear, og jeg kan godt sige jer, at jeg har glædet mig til at dele det her med jer. Jeg er nemlig typen, der selv hopper i mit comfy tøj, så snart jeg kommer ind af døren herhjemme efter uni eller arbejde. Og for det ikke skal være løgn, så er jeg også ret stor fan af at have mit comfy tøj på, når jeg skal ud på uni. Derfor er det også vigtigt for mig at have noget lounge wear, som ser godt ud, og som sagtens kan bruges udenfor lejligheden. Jeg har selv lige købt nummer 2, som er et lækkert gråt sæt. Derudover er jeg helt tosset med nummer 3, som er en lys cardigan. Nogle af de ovenstående items er selvfølgelig mere nattøjsagtige end andre, men det grå sæt vil jeg helt sikkert bruge på uni og herhjemme. Jeg har valgt at give jer lidt inspiration til lounge wear som en del af min efterårsguide, fordi jeg selv elsker at putte mig ind i noget lækkert hyggetøj – især i det koldere måneder.

Hvilken er jeres favorit?


Læs også: Efterårsguide: Jakker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVORITTER