ORANGE BUKSER OG TERNET JAKKE

EFTERÅRSGUIDE: JAKKER

Reklamelinks: 1. NLY Trend 2. & Other Stories 3. NA-KD Trend 4. Only 5. & Other Stories 6. NA-KD 7. New Look 8. & Other Stories 9. Selected Femme

Efteråret nærmer sig – om vi kan lide det eller ej. Personligt har jeg ikke så meget imod det, men jeg ved, at mange gerne vil holde fast i det gode sommervejr. Jeg synes derfor, at det var på sin plads at lave en lille guide til efterårsjakker – og tro mig, der skal nok komme flere lignende indlæg i den nærmeste fremtid. Jeg har faktisk valgt at starte en lille “serie” på bloggen, som hedder “Efterårsguide”, hvor jeg vil vise jer en masse favoritter til efteråret i forskellige blogindlæg. Der vil blandt andet komme indlæg med inspiration til sko/støvler, striktrøjer, jakker, tørklæder mm. Så hold godt øje med det på bloggen eller Instagram. I denne efterårsguide vil jeg vise jer en masse fine jakker. Jeg har både fundet nogle lidt varmere jakker og nogle tyndere jakker, som kan bruges på forskellige måder til efterår. De varme jakker kan bruges med en top eller t-shirt under her i starten af efteråret, hvorimod de tyndere jakker (de to grønne blazere) kan bruges med en strik eller lignende under. Jeg har selv nummer 4 fra Only, som faktisk er sat ned med 50 % lige nu, så den kan jeg klart anbefale!


Læs også: Orange bukser og ternet jakke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORANGE BUKSER OG TERNET JAKKE