FALSKE LIKES OG FØLGERE PÅ INSTAGRAM

DET PERFEKTE EFTERÅRSLOOK

Hej venner

Jeg var selv ret vild med mit efterårslook, som jeg fik Tobias til at forevige med et OOTD-billede i sidste uge. Jeg havde nemlig været en tur forbi H&M – surprise! Og jeg fandt selvfølgelig et par styles i de lækreste efterårsfarver, som jeg bare måtte eje. Mange vil nok mene, at bukserne er underlige og anderledes. Det er de måske også, men nogle gange skal man træde ud af sin comfort zone for at finde sin stil. Det eksperimenterer jeg stadig med, men jeg føler mig både godt tilpas i noget nedtonet og simpelt og et farverigt outfit. Ofte kan jeg godt lide at blande de to stile. Bukserne har et snit, som mange måske ville fravælge, fordi det ikke er dine standard skinny jeans. Dog synes jeg, at de er ret cool – og har du allerede vænnet dig til de klassiske mom jeans, så skal du prøve den her style. Farven er anderledes, men samtidig er de vildt nemme at style med et hav af forskellige farver og print. Find bukserne fra H&M her.

Jeg kunne simpelthen ikke stå for kombinationen af bukserne i den vintage brune farve og den grønne strik, så jeg måtte selvfølgelig eje begge. Striktrøjen er vanvittigt blød, og farven er lige i skabet – og så koster den kun 179 kroner. Kombinationen af de to styles er så lækker, og det kan både styles med et par sneakers eller et par sorte støvler, som jeg har på dertil. Find striktrøjen fra H&M her.

Både bukserne og trøjen kan styles på et hav af måder, og du har helt sikkert allerede nogle styles i klædeskabet, som vil passe perfekt til begge dele. For at indlægget ikke udelukkende skal handle om mit efterårslook, så vil jeg lige dele et par andre styles, som vil passe perfekt til striktrøjen eller bukserne. Måske det kan give dig lidt inspiration til en efterår/vintergarderobe.

Knus,

Line

1/ Blomstret kjole 2/ Ternet strik 3/ Lilla strik 4/ Ternet bukser 5/ Brune læderlook bukser
6/ Pink bukser 7/ Gul strik 8/ Top i satin 9/Pastelgrøn strik

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALSKE LIKES OG FØLGERE PÅ INSTAGRAM