SÅDAN OPNÅR DU SYNLIGHED PÅ INSTAGRAM

MY DESTINATIONS IN 2018

destinationer 2018

Først og fremmest vil jeg lige informere om mit nye tiltag på bloggen. Jeg har efterhånden en del læsere  på bloggen og følgere på Instagram, som er fra andre lande end Danmark. Derfor har jeg valgt at lave en engelsk sektion nederst i hvert indlæg for at inkludere så mange som muligt. Jeg håber, at I kan lide det – I er selvfølgelig altid velkommen til at sende mig en besked med feedback, hvis der er noget I synes er irriterende eller godt.

Nu til det sjove. I 2018 har vi nemlig allerede booket rejser til fire forskellige destinationer. Vi skal til Gøteborg, London, Tyrkiet og Rhodos. Tobias og jeg tager faktisk allerede til Gøteborg i næste uge. Til april tager vi til London, og vi glæder os helt afsindigt meget. Det er SÅ skøn en by, og det er fjerde gang, jeg besøger den. Derudover skal vi på to sommerferier. Først skal vi til Tyrkiet for os selv i en uge, og derefter tager vi en uge til Rhodos.

Har I nogle anbefalinger til nogle af stederne?

Læs også: Spar 20 % på Stine A (Rabatkode)

Følg min blog HER og min Facebookside HER


At first, I want to share with you that I’ve decided to include an english version at the very end of each blog post. I’ve noticed that I have quite a few followers from different countries both on my blog and on my Instagram. I’ve decided to write an english version to include everyone on my blog. Let me know what you think of it. 

Let’s get to the fun part. I’ve already booked a few trips to several different destinations for 2018. I’ve booked to go to Gothenburg, London, Turkey and Rhodes. Tobias and I are already leaving for Gothenburg next week. In April, we will be going to London, which we are SO excited about. I’ve been there a few times before, and it’s one of my favourite places to visit. This summer, we are going to Turkey by ourselves and then Rhodes.

Do you have any recommendations for any of these places? 

You might also want to read: Save 20 % on Stine A Jewelry (Discount code)

Follow my blog HERE and my Facebook page HERE

3 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN OPNÅR DU SYNLIGHED PÅ INSTAGRAM