STUE + SOVEVÆRELSE MAKEOVER / DESENIO RABATKODE

Vores soveværelse og stue har fået en mindre make-over med nye plakater fra Desenio, og jeg er blevet SÅ vild med resultatet. Jeg har fået lov til at forkæle jer med en rabatkode på hele 30% til Desenio. Brug koden linec30 og spar 30% på dine favoritter til og med 21. oktober 2021.

OBS! Koden inkluderer ikke rammer samt handpicked og personlige billeder.

Jeg er personligt kæmpe fan af både store plakater og skæve billedvægge med mindre plakater i forskellige rammer. Derfor har jeg selvfølgelig brugt begge stile i min indretning.

Til soveværelset har jeg valgt en kæmpe 100 x 150 hvid ramme med en smuk og farverig plakat. Jeg synes, at det passer perfekt ind i vores soveværelse, som ellers er indrettet med ret neutrale farver. Plakaten hedder Frida Floral 1 Plakat og er sat sammen med en hvid ramme i størrelse 100 x 150. Jeg synes, at store plakater kan være med til at tilføje personlighed til et hjem, og det er netop det, jeg indretter ud fra.

I stuen har jeg derimod valgt at lave en billedvæg bestående af flere mindre rammer og plakater. Alle rammerne og et udvalg af plakaterne er fra Desenio. Jeg elsker skæve billedvægge med forskudte rammer i forskellige farver / materialer og plakater i forskellige størrelser. Til min billedvæg i stuen har jeg valgt følgende plakater:

Secession Green Plakat (Størrelse 30 x 40)

Monet – Palm Trees at Bordighera Plakat (Størrelse 30 x 40)

Kahlo in Green Plakat (Størrelse 50 x 70)

Brug koden linec30 og spar 30% på dine favoritter til og med 21. oktober 2021.

OBS! Koden inkluderer ikke rammer samt handpicked og personlige billeder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGBOG I BILLEDER