ASOS SAVED ITEMS

DERFOR BLOGGER JEG & EN NY FØLJETON

line christensen blog

line christensen blog

Det her indlæg har faktisk været i mine tanker i lidt tid. Jeg er jo selv ret “ny” i hele den her bloggerverden, men det skal ikke stoppe mig fra at dele ud af gode råd og erfaringer. Jeg har leget lidt med idéen om at starte en føljeton omhandlende blogging. I min føljeton vil jeg fortælle om, hvordan man starter en blog, hvordan man får folk til at læse med, om de muligheder, der medfølger, når man har en blog, og hvordan man kan tjene penge på det. Derfor tænker jeg faktisk, at jeg vil starte med at introducere mig selv og fortælle, hvorfor jeg selv blogger.

Til jer der ikke har læst med på bloggen før, så hedder jeg Line Christensen, og jeg er 21 år gammel. Jeg blogger primært om mode, skønhed og livsstil i håb om at kunne inspirere bare en lille smule. Jeg har faktisk blogget lidt on/off i mange år, men har for nylig genfundet min passion for at skrive og dele gode råd og anbefalinger om ting, jeg godt kan lide. Jeg elsker at skrive, så hvorfor ikke gøre det om de ting, jeg interesserer mig mest for? Men nu til det mest interessante.

Hvorfor blogger jeg? 

Jeg blogger primært pga. min store interesse for mode og skønhed. Derudover er jeg også kommunikationsstuderende på Aalborg Universitet, hvorfor jeg også konstant søger efter nye måder at udfordre mig selv på ift. mit studie. Jeg har derfor også en naturlig interesse for online kommunikation og markedsføring, som gør, at blogging ligger lige til højrebenet for mig. Derudover elsker jeg at arbejde med design og opsætning af hjemmesider (derfor også bloggen).

Som jeg tidligere nævnte, så har jeg faktisk blogget gennem flere år. Det har dog ikke altid været lige nemt for mig, da jeg bor i Aalborg, hvor der på daværende tidspunkt ikke var så vildt mange bloggere. Jeg er ikke ligefrem typen, som elsker at skille sig ud, og derfor kan mange sikkert også tænke “jamen hvorfor blogger du så?”.. For mig handler blogging ikke nødvendigvis om at være udadvendt og om at tiltrække sig selv opmærksomhed. For mig handler det mere om, at jeg kan udtrykke mig og skrive om ting, som jeg elsker, og som jeg kan anbefale til andre. Jeg synes stadig, at det er vildt grænseoverskridende at få taget billeder i offentligheden, men jeg gør det alligevel. Jeg gør det, fordi jeg absolut elsker at arbejde videre med resultatet. Jeg elsker redigeringsprocessen og skrivningen. I starten skulle jeg dog vende mig til at “slå mig løs” og skrive på en mere uformel måde – at skrive med mine helt egne ord. Jeg er vant til at skrive meget akademisk på mit studie, hvorfor det i starten var en kæmpe udfordring for mig at formulere mig på min helt egen måde her på bloggen.

Min pointe er vel bare at fortælle, at hvis du brænder for at starte en blog – så gør det! Vær ligeglad med, hvad andre tænker om det. Hvis du har noget på hjertet eller bare har en kæmpe interesse for at tage billeder, skrive eller noget helt tredje, så kom igang!

Jeg vil som sagt lave dette til en føljeton, hvor jeg i næste indlæg vil fortælle om, hvordan du kan komme godt igang med at blogge. Jeg er sikker på, at der sidder mange derude med en lille blogger gemt i maven, og jeg vil meget gerne hjælpe med at motivere netop jer til at komme igang. Derfor ser jeg også denne føljeton som en lille blogger-guide, hvor jeg forhåbentligt kan lære lidt fra mig. I må meget gerne stille mig spørgsmål om blogging ved at kommentere på mine indlæg eller sende mig en mail.

Hvad tænker I om denne føljeton? Er der nogle af jer, der leger lidt med tanken om at starte en blog?

3 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS SAVED ITEMS