SOVEVÆRELSE / INDRETNING

DENIM ON DENIM

Jeans fra H&M / Skjorte/jakke i denim fra H&M / Bælte (anden farve) fra SISSEL EDELBO

Jeg elsker et denim on denim look. Det er både super cool for sig selv, men det kan altså også styles med et fint bælte. På billedet har jeg stylet mit denim on denim look med et bælte fra SISSEL EDELBO, som altså kan bruges til SÅ mange forskellige outfits. Det er også super fint til en kjole eller en anden skjorte.

Jeg synes især, at H&M er fantastiske, hvis du leder efter et denim on denim look. De har et hav af forskellige jeans og denim skjorter/jakker. Find masser af styles i denim fra H&M her.

Kunne du tænke dig at se flere af mine outfits? Find mig på Instagram her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOVEVÆRELSE / INDRETNING