ÅRET DER GIK

DENIM & FARVERIGT PRINT

img_6671

Nu må det vist være tid til at bringe lidt mere mode på bloggen igen. Derfor har jeg været ude og tage lidt outfitbilleder af min denimskjorte og mine nye lækre bukser, som har det fineste farverige print. Jeg elsker at spice mine outfits op med lidt farve – vi kan jo alle have tendens til at gå meget i sort, hvid og grå, og det forsøger jeg altså at undgå. I kan finde links til outfittet i slutningen af indlægget.

Læs også: Året der gik

img_6706

img_6696

img_6701

Reklamelinks: Skjorte fra Topshop HER – Bukser fra mbyM HER – Støvler fra Vagabond HER

Støvlerne er uden tvivl mine yndlingsstøvler lige for tiden. De har en perfekt hæl, og så er det en “sock” støvle, som sidder tæt op ad benet. De er simpelthen så fine både til løse og cropped bukser – som på ovenstående billeder – eller til nederdele og kjoler.


Læs også: Udsalgsfund under 200 kroner

Følg min blog HER og Facebook HER

9 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK