TERNET BLAZER & NY MULBERRY TASKE

DEN PERFEKTE SOMMERTASKE

img_0283

Tasken er modtaget i gave af Beck Søndergaard

Jeg har fundet den perfekte sommertaske fra Beck Søndergaard, og jeg er helt vild med den! Den findes i forskellige farver, men jeg har valgt den grønne, fordi jeg ikke har noget i den farve i forvejen. Jeg modtog den for noget tid siden, og jeg har virkelig bare ventet på at kunne bruge den. Den passer jo ikke så godt til det vintervejr, som har haft indtil videre i det nye år. Jeg glæder mig til at bruge den med forskellige sommerkjoler, og så bliver den også perfekt til stranden. Tobias og jeg skal jo både til Tyrkiet og Rhodos til sommer, så der bliver den helt sikkert en vinder!

Jeg elsker alle detaljerne ved tasken. Både de store sølv ringe på hver side af remmen og frynserne på forsiden af tasken. Frynserne gør, at tasken i min verden er perfekt til sommer-outfits. Det er en meget afslappet taske, og derfor har jeg her stylet den med et par løse bukser fra Gina Tricot og mine Adidas Stan Smith sneakers. Bukserne har virkelig også været en sand favorit for tiden, og dem kan jeg klart anbefale! De koster også kun sølle 159 kroner, og så er de vildt behagelige!

Find tasken her.

Find bukserne her.

Find skoene her.


Læs også: The New Yorker Goodiebox

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TERNET BLAZER & NY MULBERRY TASKE