EYES ON // MANGO

DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE

Reklame/gave + indeholder reklamelinks

Jeg postede igår det her billede på Instagram, og I var alle vilde med min kjole. Og jeg kunne ikke være mere enig. Det er den perfekte sommerkjole, som også er perfekt som en cover-up på stranden. I kan finde kjolen her.

Sammen med kjolen havde jeg mine nye sko på, som jeg er helt forelsket i. Jeg har længe drømt om at eje et par, men jeg har ofte været usikker på, hvordan jeg skulle style dem uden at blive for “fin”. Jeg besluttede mig dog for at klikke de her hjem, som kun koster ca. sølle 250 kroner, og jeg har bestemt ikke fortrudt mit køb! De er super fine, og jeg har allerede en million idéer til at style dem. Skoene er udsolgt lige nu, men jeg deler lige linket med jer alligevel, så I kan holde øje med, om de skulle komme på lager igen. I kan finde skoene her. Ellers kan I finde et lignende par (som ikke er udsolgt og faktisk på tilbud) her.


Læs også: Eyes on // Mango

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON // MANGO