BOOZT UDSALG / MINE FAVORITTER

DEN LYSEBLÅ KJOLE

Reklamelinks: 1. Kjole fra Zara 2. Armbånd fra Stine A

Jeg købte den her kjole i Zara i Berlin, men den er desværre kun på lager i størrelse L lige nu. Jeg har linket til den ovenfor, hvis nogle af jer vil holde øje med, om den skulle komme på lager i andre størrelser igen. Jeg har fundet et par alternativer, som desværre ikke minder helt om, men som kan skabe lidt det samme look. Det er blandt andet den her kjole fra NA-KD Trend og den her kjole fra Debiflue x NA-KD. Personligt er jeg også helt vild med de to kjoler fra NA-KD, så dem synes jeg, at I skal tjekke ud.


Læs også: Boozt udsalg / Mine favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOZT UDSALG / MINE FAVORITTER