NYT UR + RABATKODE

DEN LÆKRESTE BLAZER

zara blazer

zara blazer

zara blazer

I dag har Tobias og jeg været ude og teste mit nye Canon 50mm objektiv, som viste sig at være den absolut bedste investering nogensinde! Hvor er jeg dog glad for, at jeg tog beslutningen og købte det. Jeg var iført min yndlingsblazer fra Zara, som har de fineste farver og detaljer – jeg får simpelthen SÅ mange komplimenter, når jeg har den på!

Blazeren er faktisk på tilbud til kun 149 kroner. Sidst jeg tjekkede var den dog udsolgt, men kan fås HER. I kan eventuelt holde øje, hvis der skulle komme en retur eller tjekke i deres fysiske butikker.

2 Kommentarer

 • Den blazer er så lækker! Elsker at der er så mange farver på den. Den er super smuk 🙂 Og ja, det er en mega god billedekvalitet.
  Fortsat god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Jeg er virkelig også glad for den. Den gør simpelthen et kedeligt outfit lidt mere festligt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT UR + RABATKODE