CHEER UP GOODIEBOX

DEN BEDSTE ANSIGTSMASKE

face mask the body shop

Indeholder reklamelinks

Som i nok allerede ved, så elsker jeg at anbefale mine favoritter til jer inden for alle mulige kategorier. Jeg er begyndt at fokusere meget på at få en pæn hud, så derfor har jeg testet en hel del hudplejeprodukter. Jeg har blandt andet testet nogle forskellige produkter fra The Body Shop, som er et brand, der laver helt fantastiske skønheds- og livsstilsprodukter. Jeg kalder det livsstilsprodukter, da det handler om at opbygge en rutine med din hudpleje, som gør, at du kommer til at føle dig frisk og tilpas. Et par gode hudplejeprodukter kan ærligttalt gøre dit humør meget bedre. De kan få dig til at føle dig frisk og veloplagt frem for at være dvask og måske lidt doven. Sådan har jeg det i hvert fald!

Et af de hellige produkter, som jeg er stødt på i forbindelse med testning af forskellige hudplejeprodukter er Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask fra The Body Shop. Den er simpelthen bare fantastisk. Personligt vil jeg gerne have, at jeg kan mærke, at ansigtsmasken faktisk virker. Og det kan jeg love dig, at du kan med den her! Kort efter at du har påført den på huden, kan du mærke, at det begynder at stikke. Du kan faktisk mærke, at den virker. Jeg var ret overrasket første gang, jeg brugte den, men du vil hurtigt vænne dig til den. Det er helt klart en af de bedste ansigtsmasker, jeg har prøvet, og den efterlader huden helt fin og silkeblød. Det bedste er næsten, at den kun koster 150 kroner! Den har uden tvivl mine varmeste anbefalinger, og så er den til gengæld også 100 % vegansk. What more could you ask for?

Køb ansigtsmasken til kun 150 kroner HER.

Husk at følge min Facebookside HER, hvor jeg poster indlæg, billeder og til tider også rabatkoder.


Læs også: Cheer Up Goodiebox (Januarboksen)

Følg min blog HER og min Facebookside HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEER UP GOODIEBOX