WEBSHOP FAVORITTER

DE LÆKRESTE EFTERÅRSSTØVLER

Reklamelinks: 1. Jeans fra Pieces 2. Støvler fra Billi Bi 3. Jakke fra H&M

Mange af jer har skrevet til mig og spurgt om mine nye efterårsstøvler. Jeg postede et billede af dem på min IG story, og mange af jer var interesserede. De er fra Billi Bi, og jeg har linket til dem ovenfor. Jeg glæder mig til at bruge dem de næste par år, men jeg skal lige vænne mig til, at de er mere “rå” i forhold til den type af støvler, jeg normalt har købt. Jeg synes selv, at de er super fede og SÅ lækre!

Find andre fine efterårsstøvler her, her og her.


Læs også: Den lyseblå kjole

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVORITTER