GOODIEBOX // HI AND BYE

DE EFTERSPURGTE BUKSER TIL KUN 299 KRONER

Bukser ZARA, Blazer MANGO, Strik MANGO, Støvler VAGABOND, Taske MULBERRY

Indeholder reklamelinks.

Da jeg postede et billede på min Instagram af de her bukser, fik jeg en del komplimenter og efterspørgsler. De er fra Zara til kun 299 kroner, og du kan købe dem her. De er super behagelige, og så er de virkelig fede. De er meget lange på mig, men de passer perfekt, når jeg har dem på med et par støvler med en lille hæl på. Jeg har dem i størrelse small.

Tip: Blazeren er fra Mango, og den er pt. på tilbud. Køb den her.


Læs også: Nelly udsalg // Mine favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // HI AND BYE