JEG OVERVEJER AT KØBE...

DANSKE BLOGGERE DU BØR FØLGE

Jeg kan fornemme at konkurrence har været oppe at vende en del hos flere bloggere på det seneste, og det er jeg ret meget modstander af. Jeg mener ikke, at vi bloggere er konkurrenter til hinanden, og derfor vil jeg i dag dele mine yndlings danske bloggere, som jeg synes, at I bør følge. Jeg finder meget inspiration hos andre bloggere ifm. skønhedsprodukter og mode, og for mig er det vigtigt at vi husker at løfte hinanden. I kender formentligt til en del af dem i forvejen, men ikke desto mindre vil jeg alligevel dele mine yndlings bloggere med jer.

201711081403353394_sbig

Sandra Willer

En af mine absolut favoritter er uden tvivl Sandra, som blogger på blogbysandra.dk. Jeg læser både hendes blog og følger med på hendes YouTube og IG. Sandra blogger om alt fra mode og skønhed til livsstil og hendes liv generelt. Hun er simpelthen så reel, og så har hun den fineste og mest feminine stil. Hver gang jeg har set en af hendes YouTube-videoer, får jeg lyst til at lave ansigtsmasker og købe en masse feminint lounge tøj – haha!

img_1960

Frederikke Egel

Frederikke er uden tvivl også en af mine yndlings. Jeg følger trofast med både på hendes blog, YouTube og sociale medier. Jeg tror nærmest ikke, at hun har postet en eneste IG story, jeg ikke har set! Hun blogger på frederikkeegel.dk. Jeg kan helt sikkert anbefale jer, at hoppe over og læse med ved hende – I vil ikke fortryde det. Frederikke er gravid, og hun deler også glædeligt ud af graviditetslivet. Det er så fedt at følge med hos en blogger, som både deler ud af det glamourøse liv som blogger og den helt almindelige hverdag.

img_5620

Maria Kaas

Jeg er for nylig begyndt at følge med hos Maria, som blogger på mariakaas.com. Hun har simpelthen den fedeste stil, og jeg elsker måden hun mixer farver og mønstre på. Det  er så fedt, når bloggere tør at skille sig lidt ud, og det føler jeg at hun gør. Jeg synes helt bestemt at I skal besøge hendes blog – jeg lover jer, at I bliver afhængige.

img_0368

Karoline Dall

Jeg er også først begyndt at følge Karoline for nylig, men jeg må ærligt indrømme, at jeg formentligt har fundet en af mine største modeinspirationer. Hun blogger på karodall.dk. Hun har simpelthen den fineste stil, hvor hun også mixer lækre farver og mønstre til perfektion. Hun er en af de få, der kan inspirere mig til at blive endnu mere modig med min stil. Hendes IG er spækket med lækre outfits, så I er næsten nødt til at tjekke hendes blog og IG ud. Hver gang hun poster noget nyt, får jeg virkelig lyst til at shoppe med det samme – haha!

201711030658451533_sbig

Charlotte Caroline

Jeg har i en længere periode også fulgt med hos Charlotte Caroline, som er fra Aalborg ligesom jeg selv er. Hun blogger på charlottecaroline.com. Jeg følger også med på hendes YouTube, hvor hun blandt andet har startet en serie, hvor hun giver gode råd ifm. at blogge. Det er virkelig behjælpeligt, og så er det på en måde forfriskende at høre en blogger tale om blogging på en ærlig og fed måde! Derudover har hun virkelig også forstand på mode, og hun inspirere hele tiden med hendes outfits på IG.


Jeg læser med hos mange danske bloggere, og jeg har virkelig kun nævnt en vildt lille procentdel af dem. Ovenstående er bare de bloggere, som jeg følger mest med hos lige nu. Derudover vil jeg som sagt også gerne dele nogle af de bloggere med jer, som inspirere mig lige for tiden, da jeg mener at vi bør løfte og støtte  hinanden. Lur mig om der ikke også nok skal komme nogle flere indlæg som dette på min blog.

Hvilke danske bloggere følger I med hos?

   

2 Kommentarer

 • Hvor er det dejligt med lidt blog kærlighed! Jeg følger personligt med hos Gardum.dk og Stonemuse.com. Og selvfølgelig Emilysalomon <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Ahh, Stonemuse.com er også en sand favorit her! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG OVERVEJER AT KØBE...