FAVORITTER FRA ELLOS

CLASSIC, ELEGANT & MINIMALISTIC

skagen ur

skagen ur

Jeg ejer ikke mange accessories, og det er der helt bestemt en grund til. Jeg har nemlig tendens til at finde få accessories, som jeg ender med at gå med non-stop. Mit absolut yndlings må dog være mit ur fra Skagen. Det er efterhånden ikke nyt længere, da jeg fik det i julegave i julen 2016. Jeg havde set uret og forelsket mig fuldstændig i det, og jeg endte til min store overraskelse så med at få det af min kæreste. Det har stort set siddet på min arm lige siden, og det har jeg det helt fint med!

Det er et meget minimalistisk og samtidig unikt ur. Jeg elsker, at det har den sorte urskive, da mange ure er lavet med den klassiske hvide urskive (sådan et har jeg også selv haft). Derudover passer det til absolut alt! Det er et meget let og elegant ur, og derfor passer det perfekt til fine og elegante outfits. Derimod passer det dog også til mørke og rå outfits på grund af den sorte urskive og mesh-remmen. Det er en absolut win-win efter min mening!

I kan finde uret HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITTER FRA ELLOS