H&M FAVORITTER / EFTERÅR

BRUG DINE SOMMERKJOLER TIL EFTERÅR

Jeg plejer altid at pakke mine sommerkjoler væk, når efteråret melder sin ankomst, men i år blev jeg altså klogere. Jeg har nemlig fundet ud af, hvor vild jeg er med det her look. En trøje under den traditionelle sommerkjole. Måske underligt i manges øjne, men jeg synes altså, at det kan noget. Derfor ville jeg lige dele mit tip med jer og dele nogle fine trøjer og kjoler, som kan kombineres til det fineste look. For at holde varmen bruger jeg strømpebukser under kjolen, og jeg har fundet nogle fine nogle fra H&M, som kan fås i mønstre og ensfarvet. De er super fine til en kortere kjole også. Find strømpebukser fra H&M her og her.

Fede trøjer, du kan bruge under en kjole

Sweatshirt

Sweatshirt med tryk

Sweatshirt med “love”-tekst

Sweatshirt med snøre

Kjoler, du kan bruge over en trøje

ASOS DESIGN maxi square tech dress with tie straps in natural stripe

SISSEL EDELBO Dolpin Dress NO. 164

SISSEL EDELBO Ruby Slip Dress NO. 27

Pieces Midi Slip Dress


Læs også: H&M favoritter / efterår

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M FAVORITTER / EFTERÅR