FEBRUAR BEAUTY FAVORITTER

BOLIGFAVORITTER

boligfavoritter

Lyserød sofa HER & grågrøn sofa HER

I et forsøg på at inkludere mere boligindretning på bloggen har jeg nu samlet en del af mine boligfavoritter fra ellos.dk. Jeg er selv ret vild med sofaerne – især den lyserøde – men sådan en får jeg aldrig ind i vores hjem. Det kan jeg allerede sige med sikkerhed. Og der er vist ingen tvivl om, at det er Tobias, der bliver forhindringen i dette. Jeg bruger vores sofa rigtig meget, så for mig er det nok også vigtigst, at sofaen faktisk er behagelig og funktionel. Det er de “pæne” sofaer altså bare aldrig rigtigt. Desværre. Men de er da i det mindste flotte at kigge på.

boligfavoritter

Skænk HER & reol med hjul HER

Jeg er også ret tosset med skænken til venstre, som ser SÅ afsindigt godt ud med en billedvæg og med lidt forskellige krukker på. Den ville faktisk være et hit herhjemme – ved os begge! Reolen med hjul er også bare så fin, og hvis den indrettes ordentligt, så kan den virkelig gøre en stor forskel i et hjem. Jeg elsker, hvordan Ellos har stylet den med en plante og lidt bøger.

Læs også: Sneak peek of my home

boligfavoritter

Gulvlampe HER & gulvtæppe HER

Sidst men ikke mindst har jeg fundet en super fed gulvlampe og et tæppe, som jeg er helt forelsket i, og som er en favorit blandt mine boligfavoritter. Jeg elsker, at gulvlampen er i messing. Det er faktisk ikke noget, vi selv har i vores hjem lige pt., men jeg kunne faktisk godt tænke mig at eksperimentere lidt mere med messing. Gulvtæppet er af den stil, som man ser overalt for tiden, og jeg er helt vild med det. Jeg vil rigtig gerne selv have sådan et gulvtæppe, men jeg er ærligttalt lidt bange for, at det er svært at holde pænt.

Hvilke er jeres boligfavoritter?


Læs også: The New Yorker Goodiebox

Følg min blog HER og min Facebookside HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEBRUAR BEAUTY FAVORITTER