WEBSHOP FAVORITTER

BØGER TIL SOMMERFERIEN

Måske er du ligesom mig – du kan ikke tage på sommerferie uden i det mindste én god bog. Måske læser du heller ikke en bog over en laaaang periode, men du tonser igennem den, fordi den er så spændende. Hvis det er dig, så skal du helt sikkert læse det her blogindlæg. Jeg kommer nemlig til at anbefale en masse gode bøger – nogle har jeg læst, andre har jeg planer om selv at læse. For at være ærlig, så er jeg lidt af en bogorm. Når først jeg kommer igang med at læse en spændende bog, så kan jeg simpelthen ikke lægge den fra mig igen.

Et frækt væddemål af Jamie McGuire
Jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg elsker at læse kærlighedsromaner. Stik mig en bog om amerikansk high school- eller collegekærlighed, så er jeg solgt! Jeg har f.eks. læst Jamie McGuires Et frækt væddemål op til flere gange. Find den på Saxo her. Faktisk var jeg så frustreret, da jeg var færdig med bogen (fordi den er så god), så jeg bestilte med det samme hele serien på engelsk. Den danske version er nemlig baseret på hele den engelske bogserie, der hedder Beautiful. Find den engelske version her. Bøgerne er meget budgetvenlige, og jeg kan varmt anbefale dig at læse dem. Start eventuelt med den danske version, som garanteret vil give dig lyst til at læse hele den engelske bogserie. Som titlen antyder, er det en erotisk kærlighedsroman.

Fifty shades of grey af E. L. James
Hvis vi holder os inden for genren, vil jeg også klart anbefale dig at læse den famøse Fifty shades of grey. Måske har mange af jer allerede læst den, men jeg er altså stødt på ret mange, der endnu ikke har. Og det er altså en skam, haha. Det er en vanvittig god bog – hvis man altså kan lide den genre. Jeg går ud fra, at det er en bogserie, der ikke kræver den helt store gennemgang, så jeg vil gøre det kort og godt og anbefale dig at læse den, hvis du ikke allerede har. Find den på Saxo her.

How to be an overnight success af Maria Hatzistefanis
Hvis vi bevæger os over i en helt anden genre, kan jeg klart anbefale dig at læse How to be an overnight success af Maria Hatzistefanis. Forfatteren er founder og CEO i Rodial, der sælger luksuriøst hudpleje og makeup. Bogen handler – i modsætning til dens titel – om, at succes ikke kommer natten over. Hun fortæller om, hvordan hun har skabt Rodial, og hvordan brandet har vokset sig så stort. Det er en smaddergod bog, hvis du vil læse om forretningsforståelse, branding og the life of the CEO at Rodial på en meget nedtonet og spændende måde. Find bogen her.

Håb af Amanda Berry og Gina DeJesus
Det her er nok en af de bøger, der har interesseret og fanget mig allermest. Det er en bog, der er skrevet af Amanda Berry og Gina DeJesus, to piger der blev kidnappet i Cleveland, Ohio. De var fanget i 11 år (!!), og i bogen fortæller de om, hvad de blev udsat for gennem de 11 år af manden, der kidnappede dem. Jeg vil ikke fortælle for meget om historien, da det er en vildt spændende (og selvfølgelig tragisk) historie, som du helt sikkert bør læse. Jeg har selv læst den op til flere gange og har også set filmatiseringen af bogen, der hedder Cleveland abduction. Faktisk var jeg så desperat for at se filmen, at jeg købte den på iTunes for 99 kroner, og der skal altså meget til, for at jeg køber en film med alle de streamingtjenester, der er til rådighed i dag. Efter at have læst bogen brugte jeg timevis på at lytte til YouTube interviews fra pigerne, der blev holdt til fange. Faktisk kan du også finde Amanda Berrys opkald til 911, da hun mirakuløst flygtede fra hjemmet, hvor hun blev holdt til fange i 11 år. Hvis du skal vælge at læse én bog til sommer – make it this one. Find bogen her.

Blogindlægget bliver simpelthen for langt, hvis jeg skal anbefale alle de bøger, jeg har læst og kan lide. Derfor vil jeg slutte af med at introducere jer for nogle af de bøger, jeg har på min liste over bøger, jeg skal have læst. Nedenfor finder du derfor en liste over de bøger, jeg har planlagt at læse og en liste over de bøger, jeg kan anbefale dig at læse. De er alle markeret som links, så hvis du vil læse nærmere om nogle af dem, kan du bare trykke på dem.

Bøger, jeg har planlagt at læse
Den sidste pige – Mit fangenskab og min kamp mod Islamisk Stat af Nadia Murad

After – Mødet af Anna Todd

The Mister – En kærlighedshistorie af E. L. James

Flugten fra Islamisk Stat – En hjemvendts bekendelser af Sophie Kasiki

Bøger, jeg kan anbefale dig at læse
Et frækt væddemål af Jamie McGuire

Fifty shades of grey af E. L. James

How to be an overnight success af Maria Hatzistefanis

Håb af Amanda Berry og Gina DeJesus

Kunne I tænke jer flere blogindlæg om mine boganbefalinger?

Jeg er altid på udkig efter nye og spændende bøger, så del endelig jeres boganbefalinger i kommentarfeltet, så vi alle kan inspirere hinanden!

4 Kommentarer

 • Haha, som taget ud af min mund – jeg må tjekke Jamie ud, elsker også en god, pinlig, kliché, poppet ungdomsroman 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Det skal du helt sikkert gøre så! Kan varmt anbefales <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Del endelig flere anbefalinger af gode bøger.Jeg er selv lidt af en læsehest

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Det vil jeg helt sikkert gøre!

   Mon du kan anbefale nogle gode bøger så? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVORITTER