EKSAMENSSTRESS OG WEEKENDTUR

THE BODY SHOP FAVORITTER

img_6195

img_6193

En del af jer har efterspurgt lidt flere skønhedsrelaterede indlæg på bloggen, så det har jeg taget til mig. I dag vil jeg dele nogle af mine yndlingsprodukter fra The Body Shop med jer. Jeg har nemlig været så heldig at få tilsendt deres store julekalender, så jeg er allerede blevet vildt forkælet denne jul.

I julekalenderen har jeg blandt andet fået en vildt lækker dag- og natcreme. Jeg har faktisk brugt dem før, fordi jeg købte dem med hjem fra min tur til USA. De er super lækre, og så har de en perfekt størrelse til at have med i toilettasken, når du er på weekendophold eller ferie. Derudover er begge produkter faktisk 100% veganske og selvfølgelig ikke testet på dyr – og det er et kæmpe plus!

De koster hver ca. 150 kroner, så de ville faktisk være perfekte til en lille julegave. Du kan finde links til dem i bunden af indlægget.

img_6201

Hvis du kunne tænke dig at åbne min julekalender med mig resten af måneden, kan du følge med på mine IG stories HER. Du kan finde links produkterne nedenfor:

Dagcreme HER

Natcreme – HER

Læs også: Mine saved items (ASOS)

16 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSAMENSSTRESS OG WEEKENDTUR