20% STUDIERABAT PÅ ASOS

BLOMSTERPRINT OG LYS DENIM

faerdig6

faerdig5

Indeholder reklamelinks

Som jeg også fortalte om i mit tidligere indlæg, så har jeg for nylig klikket denne blomsterbluse hjem fra ASOS. Den lå i mine “saved items” i lidt tid, og efter at have lavet min tirsdags-favoritter fra ASOS, hvor den var inkluderet, besluttede jeg mig for at klikke den hjem. Den har simpelthen det fineste blomsterprint og de lækreste farver, som kan pifte ethvert outfit lidt op. I kan finde blusen HER.

Jeg kan virkelig godt lide at mixe print og farver med en lys denim, og derfor har jeg valgt at style blusen med disse jeans fra H&M. De er købt for lang tid siden, men Nelly har et par, som minder meget om i pasformen, OG så koster de kun 379 kroner! De kan fås HER.

faerdig3

collage1

faerdig1

Følg gerne med på min instagram @Linemchristensen,
hvor jeg dagligt poster billeder fra min hverdag og forskellige outfits.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% STUDIERABAT PÅ ASOS