BOOZT UDSALG / MINE FAVORITTER

BLOMSTER & STRIBER

Reklamelinks: 1. Kjole fra H&M 2. Sko fra Asos 3. Halskæde fra Stine A 4. Taske fra Furla (Lignende)

Igår var jeg nede for at spise en god frokost og shoppe lidt med min dejligste veninde. Nogle af jer har spurgt på min kjole, så derfor ville jeg lige lave et hurtigt indlæg med et link. Den er fra H&M, og så er den faktisk sat ned til 199 kroner lige nu. Den er desværre kun tilbage i en lille størrelse, men I kan eventuelt holde øje på hjemmesiden eller i jeres lokale butik. Den kan bruges på mange fede måder. Den er super fin med et par sandaler eller støvler, og så er den ovenikøbet også ret lækker med et par lyse jeans under og sneakers til.


Læs også: Boozt udsalg / Mine favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOZT UDSALG / MINE FAVORITTER