I DENNE UGE SKAL JEG...

BLOGGERHYGGE + EVENT

img_5936-kopi

Som en del af jer måske har læst i mit “i denne uge skal jeg…” indlæg, så var jeg igår til event med Dahl PR, som flyttede deres showroom til Aalborg for en dag. Inden eventet mødtes jeg med Lena, Elisabeth og Sofie, som alle sammen blogger på LookLab. Vi mødtes til en kop kaffe på Café Friends, hvorefter vi smuttede til eventet sammen.

Til eventet præsenterede sødeste Hanne en del af deres mærker og produkter for os, hvorefter de to skønneste kvinder fra Tim&Simonsen fortalte om deres sortiment. Og lad mig lige sige – der findes simpelthen så mange fine produkter og mærker, som jeg i forvejen ikke kendte til. Derefter fik vi lov til at gå rundt og kigge på produkterne imens vi hyggede med hinanden og pigerne fra Dahl PR og Tim&Simonsen. Hvis I gerne vil følge med i min hverdag og se med, når jeg er til events, kan I tjekke min instastory på Instagram HER.

img_5925

Til sidst fik vi det fineste julekort fra Dahl PR og en goodiebag med lidt godter fra Tim&Simonsen og lidt lækkert chokolade. Efter eventet tog jeg på restaurant med Lena, Elisabeth og Sofie, hvor vi hyggede videre med god snak og lækkert mad!

Det var simpelthen en super skøn dag, og i aften venter endnu et event med en masse skønne bloggerdamer. Jeg kan i hvert fald sige med sikkerhed, at jeg på intet tidspunkt fortyder, at jeg har startet bloggen. Det giver virkelig så mange fede muligheder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DENNE UGE SKAL JEG...