ASOS SAVED ITEMS

ASOS WISHLIST

Indeholder reklamelinks

11

Reklamelinks: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Jeg har endnu engang lavet en afstemning på min Instagram, hvor I stemte på at se en omgangs Asos favoritter. Jeg har dog lavet et lille twist, hvor jeg har fundet items, som alle koster under 500 kroner – så det er bare igang med at shoppe!

Jeg har blandt andet fundet dette par sorte, læder støvler, som kun koster ca. 400 kroner. Derudover har jeg også fundet en lækker, grå strikkjole, som i øvrigt ville være super fin sammen med de sorte støvler, som jeg har linket til i dette indlæg. Dem har jeg selv lige modtaget med posten, og jeg er helt vild med dem!

Hvilken er din favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS SAVED ITEMS