ASOS WISHLIST

ASOS SAVED ITEMS

Indlægget indeholder reklamelinks

asks saved items

Reklamelinks: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Jeg afholdte igår en afstemning på min Instagram om, hvorvidt I ville have mine Asos favoritter eller Nelly favoritter. 80 % har indtil videre stemt på Asos – så here you go!

Denne omgangs favoritter bærer ret meget præg af, at jeg for nylig har forelsket mig ret så meget i midi nederdele. Især den grønne fra Whistles er en klar favorit! De er så fine og elegante, og så er de også super fine med en strik til. Derfor har jeg inkluderet tre forskellige versioner, som jeg er helt forelsket i! Jeg ville style dem, som den grønne er stylet på billede nummer to. Og hvad er en omgang Asos favoritter uden bare en enkelt strik? Det er jo trods alt efterår. Derfor har jeg inkluderet en virkelig fin grå strik og en lidt mere speciel lilla strik. Jeg er faktisk ret vild med begge, og så er de også ret billige!

Nummer fire er også en sand favorit. Jeg har selv et par jeans fra Pieces, som minder utroligt meget om dette par. Mine har dog huller ved knæene, men jeg er faktisk endnu vildere med det her par. De sidder simpelthen som en drøm!

Hvilken er jeres favorit?

2 Kommentarer

 • Jeg er vild med nr. 1 og 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Det er også mine favoritter. Nederdelen er SÅ fin, og strikken ville faktisk være rigtig lækker dertil!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS WISHLIST