ASOS WISHLIST

ALL BLACK AND SIMPLE

img_5464

img_5458

Indeholder reklamelinks

Jeg har været ude og skyde lidt billeder med min veninde, Sofie. Vi tog ned til en af de ældre og vanvittig charmerende gader i Aalborg, og billederne blev simpelthen så fine! I får derfor lige et hurtigt OOTD, som blandt andet bestod af en sort, stribet blazer og en bluse fra Zara. Du kan finde en lignende blazer HER, som faktisk lige nu kun koster 420 kroner! Derudover havde jeg mit bælte på fra ASOS, som jeg er virkelig glad for. Det har et ret groft, guld spænde, som passer perfekt til alle jeans og bukser. Det koster kun ca. 100 kroner, og du kan finde bæltet HER.

Husk at følge med på min Instagram på @Linemchristensen og Facebook på Line Christensen Blog.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS WISHLIST