MEST LÆSTE INDLÆG 2017

ÅRET DER GIK

21744761_1976595675886858_967070002_o

Kontrakt med BD

Puha – der er sket meget i år. Mange gode ting! Det største highlight i 2017 var nok, at jeg valgte at gå all-in med bloggen. Jeg skrev kontrakt med Bloggers Delight efter mange år med drømmen om at skabe mit eget univers om beauty og mode. Jeg fik pludselig blod på tanden og kastede mig ud i det. Og hvor er jeg simpelthen bare så taknemmelig og glad for, at jeg tog den beslutning.

Jeg har kun været hos Bloggers Delight siden september, og bloggen er allerede vokset helt vildt. Der har selvfølgelig været lidt udfordringer i forløbet, men hold nu op, hvor har det også bare bragt mange positive ting ind i mit liv. Jeg har mødt de skønneste bloggerdamer, som er blevet mine rigtig gode veninder. Nogle af dem har jeg ikke engang mødt endnu, men vi klikker bare – måske fordi vi har de samme interesser og laver det samme.

Læs også: Mest læste indlæg i 2017

faerdig2-kopi-4

Mit studie

2017 har også været året, hvor jeg blev 100% sikker på, at jeg havde valgt det rigtige studie. Da jeg startede på mit studie, var jeg nemlig meget usikker på, om det var det rette studie for mig. Vores fag var meget basale og faktisk ret kedelige, hvorfor jeg tvivlede på studiet. Mine fag gennem 2017 har dog bevist, at det er det rigtige studie, og at mine karrieremuligheder er helt perfekte for mig. Det er også noget, som bloggen og mine sociale medier har hjulpet mig med at indse. Jeg vil nemlig gerne arbejde med online marketing – herunder hjemmesideoptimering og sociale medier. Det er bare en afsindig fantastisk følelse at have det godt med sine fremtidsmuligheder og sine valg.

Personlig udvikling

Der er heller ingen tvivl om, at jeg i 2017 har udviklet mig meget personligt. Igen er det også sket i takt med, at jeg er gået all-in med bloggen. Som jeg har skrevet om i indlægget om mine tanker før mit første event, så havde jeg formentligt grint af dig, hvis du havde fortalt mig for et år siden, at jeg skulle tage alene til et bloggerevent uden at kende nogen. Men det gjorde jeg i 2017. Jeg blev inviteret til mit første event, og jeg var nervøs! Men jeg gjorde det. Og det var en kæmpe personlig udfordring, som jeg endelig er overkommet – og jeg er så glad for, at det skete!

Tanker om 2018

Alle mine highlights fra 2017 motiverer mig helt vildt til at udvikle mig selv og min blog endnu mere i det nye år. Jeg er motiveret til at fortsætte med at skrive og dele mine erfaringer og oplevelser inden for blogging, mode og beauty med jer. Så vær forberedt på at se en del mere til mig i det nye år. Jeg er så klar, og det håber jeg også, at I er!


Læs også: Na-kd udsalgsfavoritter

Følg mig på min blog HER og Facebook HER

4 Kommentarer

 • Ea

  Godt nytår! Det lyder til at 2017 har været ganske udemærket – jeg håber at dette år byder på lige så meget godt – også for bloggen, jeg nyder at følge med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Godt nytår til dig også – og tusind tak <3
   Dejligt at høre, at du nyder at følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår! Håber at dette år, bliver ligeså godt for din blog som sidste år 😀
  Jeg nyder i hvert fald at følge med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Godt nytår <3
   Det er jeg virkelig glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEST LÆSTE INDLÆG 2017